Како да инсталирате YouTube на Windows?

Иако е многу лесно да се користи која било платформа директно на Интернет, секогаш ќе биде полесно да се пристапи до апликацијата од вашиот компјутер или мобилен телефон. Поради оваа причина, подолу ви ги оставаме сите информации поврзани со Како да инсталирате YouTube на Windows? Како да инсталирате YouTube на Windows со неколку чекори? YouTube е… читај повеќе

Како да креирате колекција на вашиот Kindle?

Како да креирате колекција на вашиот Kindle

Една од најголемите грижи е да ги нарачате сите е-книги кои генерално се акумулираат, поради оваа причина, важно е да знаете како да креирате колекција на вашиот Kindle? Како лесно да креирате колекција на вашиот Kindle? Креирањето колекција на вашиот Kindle е еден од проблемите за кои корисниците често се грижат, а… читај повеќе

Magic Cat Academy, неверојатната игра на Google за Ноќта на вештерките 2016 година, достапна во 2023 година

Google е еден од најдобрите асистенти, а тоа е што покрај функциите вклучува и различни игри за да се забавувате. Денеска ви ги прикажуваме информациите за Magic Cat Academy, игра која несомнено ќе ви се допадне. Што е Magic Cat Academy? Академијата Magic Cat, е една од… читај повеќе

Звучно: сега со 3 бесплатни месеци од најдобрите аудио книги и подкасти

Звучен-1

Сите претплатници на Prime сега имаат можност да уживаат во сите звучни книги и подкасти 3 месеци бесплатно. Што е звучно? Audible е компанија од Amazon, која е одговорна за производство и дистрибуција на различни дигитални содржини, кои можат да бидат информативни или забавни. Можете дури да најдете одлична… читај повеќе

Најдобрите апликации за вашиот кинески часовник / паметен часовник

Трендот на избор на паметен часовник од кинеско потекло се зголемува, бидејќи овозможува пристап до најсовремена технологија без да се троши голема сума пари. Сепак, за да се оптимизира неговата употреба, препорачливо е да инсталирате некои апликации на нашиот мобилен телефон. Кои се најдобрите апликации за вашиот кинески паметен часовник? На… читај повеќе

Придобивките од читањето на хартија

придобивките-од-читање-на-хартија-1

И покрај фактот дека моментално постојат различни начини да уживате во вашите омилени книги, нивното физичко читање сепак е една од најдобрите опции. Поради оваа причина, придобивките од читањето на хартија се споменати подолу. Кои се придобивките од читањето на хартија? Во светот постојат различни методи кои можете да ги користите за читање… читај повеќе

Kindle Formats Кои формати ги чита Kindle?

Формати-Киндл-3

Електронските книги работат како дигитални датотеки во кои можете да уживате користејќи различни уреди. Форматите на Kindle се многу важни, бидејќи сите наслови не се компатибилни со него, поради оваа причина, ви ги оставаме потребните информации подолу. Kindle 7 формати Овие типови формати се исто така познати, бидејќи се подобрена верзија на mobi,… читај повеќе

Значењето на иконата со клуч на мобилните телефони на Samsung и како да ја отстраните

Многу е важно да го знаете значењето на симболот на клучот на мобилните телефони Samsung и како да го отстраните. Првото нешто што мислиме е дека е поврзано со безбедносните поставки или нешто слично, но, покрај тоа, од суштинско значење е да научите како да го отстраните од екранот. Што значи иконата... читај повеќе

Како да ја преземете Play Store бесплатно и да инсталирате на Android Mobile

Дали сакате да знаете како да ја преземете Play Store бесплатно за вашиот мобилен телефон со Android? Ова е прилично едноставно и ќе ви го објасниме чекор по чекор подолу. Зошто Play Store не е инсталиран на мојот мобилен телефон со Android? Во моментов, апликацијата Google Play е претходно инсталирана на повеќето паметни телефони, бидејќи тие обично работат со… читај повеќе

Како да преземете бесплатни мелодии за Андроид?

Дали сакате да го промените тонот на вашиот мобилен уред? Во оваа можност ќе објасниме како да преземате бесплатни мелодии за Android, лесно и безбедно. Како да преземате бесплатни мелодии за вашиот уред со Android? Во однос на прилагодувањето, Android ни дава флексибилност да направиме широк опсег на прилагодувања за да го приспособиме нашиот уред на ... читај повеќе