Si të instaloni YouTube në Windows?

Edhe pse është shumë e lehtë të përdorësh çdo platformë drejtpërdrejt në ueb, do të jetë gjithmonë më e lehtë të aksesosh aplikacionin nga kompjuteri ose telefoni yt. Për këtë arsye, më poshtë po ju lëmë të gjitha informacionet në lidhje me Si të instaloni YouTube në Windows? Si të instaloni YouTube në Windows me disa hapa? YouTube është një… lexoni më shumë

Si të krijoni një koleksion në Kindle tuaj?

Si të krijoni një koleksion në Kindle-n tuaj

Një nga shqetësimet më të mëdha është organizimi i të gjithë librave elektronikë që grumbullohen përgjithësisht, për këtë arsye, është e rëndësishme të dini se si të krijoni një koleksion në Kindle tuaj? Si të krijoni me lehtësi një koleksion në Kindle tuaj? Krijimi i një koleksioni në Kindle tuaj është një nga problemet për të cilat shqetësohen shpesh përdoruesit dhe… lexoni më shumë

Magic Cat Academy, loja e pabesueshme e Google për Halloween 2016, e disponueshme në 2023

Google është një nga asistentët më të mirë dhe është që përveç funksioneve të tij, përfshin edhe lojëra të ndryshme për t'u argëtuar. Sot ju tregojmë informacionin rreth Magic Cat Academy, një lojë që padyshim do t'ju pëlqejë. Çfarë është Akademia Magic Cat? Akademia Magic Cat, është një nga… lexoni më shumë

I dëgjueshëm: tani me 3 muaj falas të audiolibrave dhe podkasteve më të mira

I dëgjueshëm-1

Të gjithë abonentët e Prime tani kanë mundësinë të shijojnë të gjithë librat dhe podkastet Audible për 3 muaj falas. Çfarë është e dëgjueshme? Audible është një kompani nga Amazon, e cila është përgjegjëse për prodhimin dhe shpërndarjen e përmbajtjeve të ndryshme dixhitale, të cilat mund të jenë informuese ose argëtuese. Madje gjeni një… lexoni më shumë

Aplikacionet më të mira për orën tuaj kineze / orën inteligjente

Tendenca e zgjedhjes së një ore inteligjente me origjinë kineze është në rritje, pasi lejon akses në teknologjinë më të fundit pa pasur nevojë të shpenzoni një shumë të madhe parash. Megjithatë, për të optimizuar përdorimin e tij, këshillohet që të instalojmë disa aplikacione në celularin tonë. Cilat janë aplikacionet më të mira për orën tuaj inteligjente kineze? Të… lexoni më shumë

Përfitimet e leximit në letër

përfitimet-e-leximit-në-letër-1

Pavarësisht se aktualisht ka mënyra të ndryshme për të shijuar librat tuaj të preferuar, leximi i tyre fizikisht është ende një nga opsionet më të mira. Për këtë arsye, përfitimet e leximit në letër janë përmendur më poshtë. Cilat janë përfitimet e leximit në letër? Në botë ka metoda të ndryshme që mund të përdorni për të lexuar… lexoni më shumë

Formatet Kindle Çfarë formatesh lexon Kindle?

Formatet-Kindle-3

Librat elektronikë funksionojnë si skedarë dixhitalë që mund t'i shijoni duke përdorur pajisje të ndryshme. Formatet Kindle janë shumë të rëndësishme, pasi të gjithë titujt nuk janë të përputhshëm me të, për këtë arsye, ne ju lëmë më poshtë informacionin e nevojshëm. Formatet Kindle 7 Këto lloj formatesh njihen gjithashtu, sepse janë një version i përmirësuar i mobi,… lexoni më shumë

Si të shkarkoni Play Store falas dhe ta instaloni në Android Mobile

Dëshironi të dini se si të shkarkoni Play Store falas për celularin tuaj Android? Kjo është mjaft e thjeshtë dhe ne do t'ju shpjegojmë hap pas hapi më poshtë. Pse Play Store nuk është i instaluar në celularin tim Android? Aktualisht, aplikacioni Google Play vjen i parainstaluar në shumicën e telefonave inteligjentë, pasi ato zakonisht funksionojnë me… lexoni më shumë

Si të shkarkoni zile falas për Android?

Dëshironi të ndryshoni tonin e pajisjes tuaj celulare? Në këtë rast ne do të shpjegojmë se si të shkarkojmë zile falas për Android, lehtë dhe në mënyrë të sigurt. Si të shkarkoni zile falas për pajisjen tuaj Android? Për sa i përket personalizimit, Android na jep fleksibilitetin për të bërë një gamë të gjerë rregullimesh për të përshtatur pajisjen tonë me... lexoni më shumë