Kumaha cara ngundeur, nganggo sareng ngaitkeun akun Discord anjeun dina PS4 sareng PS5

Aplikasi Discord mangrupikeun ladenan téks sareng talatah sora instan, anu ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun nelepon pidéo. Éta dikembangkeun kalayan tujuan yén pamaén platform kaulinan vidéo tiasa ngadamel komunikasi antara aranjeunna nalika kaulinan anu sami henteu ngalebetkeun obrolan sora. Nalika prosés linking dimimitian ... baca leuwih

Aplikasi pangsaéna pikeun ngarobih sora anjeun nalika nelepon

Aplikasi pikeun ngarobih sora urang nalika nelepon mangrupikeun alat anu luar biasa pikeun ngahérankeun réréncangan urang sareng jalma anu anéh anu urang hoyong maén lulucon. Kalayan aranjeunna urang henteu ngan ukur tiasa nyarios dina nada anu langkung luhur, handap atanapi langkung pikaseurieun, tapi urang ogé bakal tiasa niru sora anu sanés ... baca leuwih

Aplikasi pedometer pangsaéna pikeun ngitung léngkah, kalori sareng kilométer gratis

Generasi ayeuna, langkung prihatin kana kaséhatanna tibatan anu sateuacana, gaduh alat anu luar biasa dina telepon sélulér pikeun terang kaayaan fisikna. Ngaliwatan aplikasi anu dipasang dina alat-alat ieu, nilai-nilai sapertos léngkah-léngkah anu dilakukeun, kalori anu dibakar sareng jarak anu ditempuh tiasa dikumpulkeun. Inpormasi ieu tiasa dikumpulkeun berkat sensor gerak sareng… baca leuwih

Kumaha milarian nomer pribadi anu kantos ngahubungi anjeun

Waktos ieu kami badé ngajarkeun anjeun kumaha milarian nomer pribadi anu kantos ngahubungi anjeun. Émut yén seueur jalma anu nganggo modalitas ieu pikeun hal-hal anu haram sareng éta sababna kami nyandak waktos pikeun ngajarkeun anjeun ngeunaan éta. Naha nomer pribadi tiasa dilacak? Hanjakalna anjeun moal tiasa ngalacak nomer pribadi tanpa nganggo ... baca leuwih

Kumaha carana ngaleuwihan wates volume audio tina ponsel anjeun

Nalika alat sélulér urang henteu nawiskeun sora anu kuat anu urang peryogikeun pikeun ngadengekeun lagu, pidéo sareng telepon, waktosna pikeun ngévaluasi alternatif anu sayogi pikeun ningkatkeun volume audio. Kumaha carana ningkatkeun volume mobile dina Android? Sababaraha telepon sélulér Android nganggo pilihan asli pikeun ningkatkeun volume audio, tapi… baca leuwih

Kumaha narjamahkeun PDF online gratis kana basa naon waé

Upami anjeun damel sareng file dina format ieu sareng dina basa sanés, anjeun kedah diajar kumaha narjamahkeun PDF online gratis kana basa naon waé. Ayeuna dina internét aya seueur eusi penting anu disimpen dina PDF, tapi sanés dina basa asli anu anjeun gaduh, dina hal ieu anjeun tiasa mendakan diri anjeun terbatas upami anjeun henteu terang kumaha ngalakukeun tarjamahan ieu. … baca leuwih